Muutoksia

Olen asunut nykyisessä kodissani melkein 18 vuotta, siis melkein koko elämäni. Tuntuu hassulta olla muuttamassa. Kesätöiden vuoksi muutan isäni luokse, joka asuu hienossa Nekalan omakotitalokaupunginosassa. En tiedä vielä, missä asun kesän jälkeen.
 
Paikassa, jossa muutin, on jotain erikoista. Kuten sanottu, olen asunut samassa paikassa melkein koko ikäni. Voisi siis ajatella, että muuttamalla siirryn todella tutusta ja turvallisesta ihan uuteen. Näin ei kuitenkaan ole, sillä talo johon muutan on juuri se talo, jossa asuin vauvana ennen muuttoani nykyiseen kotiini. (Vanhempani nimittäin asuivat isäni äidin luona aluksi, ja monien vaiheiden jälkeen isäni hankki kyseisen talon muutama vuosi sitten.) Paluu juurille, siis.
 
Näyttäisi siltä, että kesätöitä on luvassa enemmän kuin aluksi luulin. Työt alkavat 7.6., ja niitä saattaa riittää heinäkuun loppuun asti! No, elokuussa en ainakaan suostu työskentelemään. Mikäs loma se sellainen nyt olisi? Ja yo-kokeisiinkin pitää kesällä lukea.

1 responses to “Muutoksia

  • Seiuchi

    Lucky you, minä oon joutunu muuttelemaan ympäri Suomea koko ikäni… on tullu asuttua niin Etelä-, Itä-, Länsi-, ku Pohjois-Suomessaki… T_T. Muuten coolia, muttei oo saanu pitempiaikasia kavereita…

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.